Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

"My life in ruins" με την Νία Βαρντάλος και τον Αλέξη Γεωργούλη

Πηγή : ΝΕΤ

Το Χόλιγουντ στις "υπηρεσίες" της Ελλάδας. Άλλη μία ταινία αμερικανικής παραγωγής που γυρίζεται στη χώρα μας θα ταξιδέψει την εικόνα της Ελλάδας σε όλα τα σημεία της γης. Ο λόγος για τη νέα ταινία διάσημης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού Nia Vardalos, η οποία έδωσε χθες σε άπταιστα ελληνικά, συνέντευξη τύπου για το "My life in ruins", που γυρίζεται στην Ακρόπολη, τους Δελφούς και άλλους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, αλλά και στην Ισπανία. Παραγωγός της ταινίας, είναι ο Τομ Χανκς ο οποίος ως γνωστό έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει επισκεφθεί κατά καιρούς τη χώρα μας για διακοπές. Συμπρωταγωνιστής της Βαρντάλος είναι ο Αλέξης Γεωργούλης. "Ούτε στο όνειρό μας δεν είχαμε φανταστεί ότι θα κάναμε γύρισμα στην Ακρόπολη" είπε η Νία Βαρντάλος, ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην Ελλάδα, τόπο καταγωγής της. "Μπορεί να είμαι από τον Καναδά αλλά αισθάνομαι Ελληνίδα", είπε η ηθοποιός που έκανε μόδα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες με την παλαιότερη, επιτυχημένη ταινία της "Γάμος α λα Ελληνικά".
Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου βρέθηκε και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρίτσαρντ Ντρέιφους, που ερμηνεύει ένα δεύτερο, αλλά πολύ σημαντικό ρόλο στην ταινία, όπως και ο σκηνοθέτης Ντόναλντ Πέτρι (που γνωρίζουμε από τις κωμωδίες "Μις με το ζόρι" και "Πώς να χωρίσετε σε δέκα ημέρες") ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλεσε τον Αλέξη Γεωργούλη, "νέο Τζορτζ Κλούνεϊ".
Η Βαρντάλος, στη νέα ταινία υποδύεται μια ξεναγό που επισκέπτεται την Ελλάδα με ένα γκρουπ ιδιόρρυθμων, σνόμπ Αμερικανών τουριστών. Το πολυτελές τους πούλμαν μετά από μία απρόβλεπτη βλάβη βρίσκεται στο δρόμο ενός ετοιμόρροπου λεωφορείου, στο οποίο όμως επιβαίνουν άνθρωποι που ξέρουν πως να απολαύσουν τη ζωή τους. Η συνάντηση των δύο διαφορετικών κόσμων θα δώσει στους δύο πρωταγωνιστές μια φρέσκια ευκαιρία στη ζωή και τον έρωτα.
Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες, ενώ η ταινία θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν.

1 Σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ξερει κανενας το που γινονται τα γυρισματα;;;