Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Άλκηστη Πρωτοψάλτη - Νέος δίσκος "Στο ωραιότερο σημείο"

Μετά από 3 χρόνια αποχής από την δισκογραφία και μετά από τον διπλά πλατινένιο δίσκο «Να σε βλέπω να γελάς» η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζει τον καινούργιο της δίσκο. Η καινούργια δουλειά της Άλκηστις ονομάζετε «Στο ωραιότερο σημείο» και περιλαμβάνει 12 καινούργια τραγούδια. Σε κάποια ραδιόφωνα μπορείτε να ακούσετε σε αποκλειστικότητα δύο από τα καινούργια τραγούδια, αλλά ολόκληρος ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Οι συντελεστές του δίσκου είναι ο Στάμος Σέμσης, ο Σταμάτης Μεσημέρης, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Σάκης Τσιλίκης, ο Γιώργος Σταυριανός, ο Νίκος Μωραϊτης, η Ρεβέκκα Σούση, ο Θάνος Παπανικολάου κ.α. Η έκπληξη όμως του δίσκου είναι η συμμετοχή του Λάκη Λαζόπουλο στους στίχους ενός τραγουδιού. Η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του δίσκου έγινε στο Σούνιο και το αποτέλεσμα ακούγεται ότι είναι άκρως εντυπωσιακό. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με εφόδιο και την καινούργια της δουλειά θα ξεκινήσει εμφανίσεις στα τέλη Οκτώβρη στον «Μύλο» στη Θεσσαλονίκη μαζί με το «Τρίφωνο» και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Από τις αρχές Ιανουαρίου το σχήμα θα κατεβεί στην Αθήνα στο «Ζυγό». Εν αναμονή του καινούργιου δίσκου και τα σχόλια δικά σας.

16 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mια πραγματικά πολύ αξιόλογη δισκογραφική δουλειά σε μέρες δύσκολες ύποπτες και επιφανειακές.
Εξαιρετικά τραγούδια εσωτερικά με νοήματα περιεχόμενο τρυφερότητα και πολύ φως που λείπους την εποχή της μόδας και των εύπεπτων σουξέ της μιας χρήσης.Μπράβο Άλκηστη.Πήρες το ρίσκο με καινούργιους δημιουργούς και τους πάντρεψες με δυό τρείς παλιούς που είναι πάντα νέοι(Σέμσης,Μεσημέρης,Σταυριανός).Το αποτέλεσμα εξαιρετικό.Καλή τύχη

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο ξάφνιασμα μετά από χρόνια.Συγχαρητήρια θερμά.Θυμίζει έντονα τη παλιά καλή Άλκηστη με φρέσκο ήχο και πολύ καλούς στίχους.

Ανώνυμος είπε...

Ναί ναί ναί ναί.Ενθουσιάστηκα.Αυτή είναι δουλειά.Φρέσκια φέρνει νέο άνεμο.Μιλάει για ανθρώπινες σχέσεις.Ναι!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο.Αγνώριστη προς το καλύτερο η Άλκηστη.Ερωτική και συναισθηματική.Μπράβο.Υπέροχα τραγούδια(μακριά από χιτάκια).

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό.Εσωτερικό.Με όραμα.Με φως.Αισιόδοξο.Με όνειρα.
Κόντρα στους καιρούς μόδες ρεύματα!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο.Υπέροχο.Τεράστιο!

Ανώνυμος είπε...

Ανάποδες στροφές(Μεσημέρης Σταμάτης- Τσιλίκης Σάκης) και Έλα για λίγο (Παυριανός Γιώργος-Σέμσης Στάμος)όλα τα λεφτά ενός εκπληκτικού σιντί.

Ανώνυμος είπε...

Aυτή είναι δισκογραφία που θα μείνει.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Άλκηστη.Υπέροχα τραγούδια.Μπράβο

What'sNew είπε...

Μου άρεσε αρκετά. Η Πρωτοψάλτη πάντα κάνει καλές δουλειές. Αλλά δεν έχει καμία σχέση ο δίσκος αυτός με τις παλιές καλές εποχές Πρωτοψάλτη - Κραουνάκης - Νικολακοπούλου.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν έχει.Και αυτό είναι πολύ καλό.Γιατί δεν επαναλαμβάνεται βολεμένη σε γνωστές πολυθρόνες.Και τολμάει να αναμετρηθεί με το σήμερα χωρίς να τη κυνηγάει ο μύθος του χτές όσο κι αν έβγαλε μεγάλα τραγούδια.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς τα δύο τελευταία άλμπουμ της Αλκηστις δεν έχουν σχέση με εκείνες τις παλίες δουλειές με Κραουνάκη και Νικολακοπούλου, αλλά ούτε η εποχή μας έχει σχέση με εκείνη την εποχή. Η Αλκηστις έχει το χάρισμα να κάνει μαγικό ό,τι τραγουδάει.

Ανώνυμος είπε...

Απίθανη η στροφή της μεγάλης ερμηνεύτριας σε καινούργια μονοπάτια και μουσικές λεωφόρους του αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία δουλειά.Με ήθος άποψη και πάρα πολύ ταλέντο οι επιλογές της Πρωτοψάλτη(απίθανες ερμηνείες).Το Ανάποδες στροφές,Έλα για λίγο,Τελευταία φορά και Απέραντο κενό μαγεία σκέτη

Ανώνυμος είπε...

Χρυσός και όρτσα τα πανιά για πλατινένιος.Το ένστιχτο του κόσμου λειτουργεί κας ας το περιπαίζουν οι σοφοί και οι αυθεντίες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλατινένιος και βάλε...Συγχαρητήρια