Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2008

Έτοιμο το Service Pack 1 των Windows Vista

vistasp1

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, το πακέτο ενημερώσεων SP1 είναι ήδη έτοιμο. Το SP1 περιέχει όλες τις ενημερώσεις του λειτουργικού που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα, βελτιώνει την ταχύτητα αντιγραφής αρχείων μέσω τοπικού δικτύου και παρέχει υποστήριξη νέων τεχνολογιών όπως exFAT, UEFI, SD Advanced DMA, DirectX 10.1 και x64 EFI network boot. Παρότι είναι έτοιμο το πακέτο SP1, θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του μέχρι τα μέσα Μαρτίου, για να επιλυθούν προβλήματα ασυμβατότητας με ορισμένους drivers συσκευών.

Η Αγγλική, Ισπανική, Γαλλική, Γερμανική και Ιαπωνική έκδοση θα είναι διαθέσιμες στα μέσα Μαρτίου. Ενώ οι υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελληνικής, θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.

Ελπίζω το SP1 να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χρηστών και στις υποσχέσεις της Microsoft ώστε να βελτιωθεί η χρήση των Windows Vista. Μπορεί η κυκλοφορία του SP1 να προκαλέσει την ένταση που δεν δημιούργησε η έκδοση των Vista, ένα χρόνο πριν.

1 Σχόλια:

Webcam είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.