Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με νέο album το Σεπτέμβριο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται αυτό το καιρό στο studio για την ηχογράφιση του νέου της cd που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, γι αυτό και φέτος δεν κάνει καλοκαιρινή περιοδεία. Σύμφωνα με πληροφορίες βασικός συντελεστής του νέου της album θα είναι ο Στέφανος Κορκολής. Περιμένουμε να δούμε κάτι καλύτερο από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, κάτι που να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές Κραουνάκη-Νικολακοπούλου.Το χειμώνα θα εμφανιστεί γιά μερικές παραστάσεις στον ανακαινισμένο Μύλο της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία στο Ζυγό στην Πλάκα. Μαζί της θα ειναι και το Τρίφωνο.

8 Σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυ καλη δουλεια...
Αλλα να μην διαφημιζε και τραπεζες καλυτερα θα ηταν...
Επεσε πολυ στα ματια μου,οπως και σε πολλους αλλους...

Ανώνυμος είπε...

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι μια μεγάλη καλλιτέχνιδα με όλη τη σημασία του όρου.Ελπίζω οι επιλογές της στη καινούργια δισκογραφική δουλειά να μας εκπλήξουν ανοίγοντας νέες λεωφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό.Εξάλου περιμένουμε τόσο καιρό για κάτι καινούριο...Κάπου διάβασα ότι τίτλος του θα είναι "Στο ωραιότερο σημείο" και θα περιέχει τα τραγούδια "Απέραντο κενό" και "Τελευταία φόρα" και άλλα...
Περιμένω με αγωνία...

Ανώνυμος είπε...

Στο ΕΘΝΟΣ 19-9-2007 δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των συντελεστών του δίσκου με μεγάλες μπορώ να πω παρουσίες δημιουργών που ανοίγουν νέους δρόμους στην Άλκηστη.Μακάρι.
Γιώργος Σταυριανός,Νίκος Μωραϊτης,Λάκης Λαζόπουλος και Σταμάτης Μεσημέρης.Περιμένω με ανυπομονησία γιατί από αυτή και μόνο τη σύνθεση φαίνεται πως πάμε αυτή τη φορά για πολύ μεγάλες εκπλήξεις.Συγχαρητήρια στην κυρία Πρωτοψάλτη για τα ρίσκα που παίρνει.Μαζί της

Ανώνυμος είπε...

Το ακούω και όσο το ακούω τόσο παθαίνω.Σα μικρό τριανταφυλλάκι είναι αυτό το περίφημο για την ευαισθησία του άλμουμ.Τί να πρωτοξεχωρίσεις;το Έλα για λίγο ή το Ανάποδες στροφές;δύσκολες επιλογές.Όνειρο πραγματικά τρυφερό δώρο μας έκανε η μεγάλη αυτή καλλιτέχνιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ανάποδες στροφές ίσον ποίημα.Μπράβο στην Άλκηστη.

Ανώνυμος είπε...

Ένα εξαιρετικό σιντί με πολύ σύγχρονο νεωτεριστικό ποπ ήχο,τρομερές ενορχηστρώσεις και μία σπουδαία Πρωτοψάλτη όπως δεν την είχαμε ακούσει φρέσκια μοντέρνα υπέροχη.Θα πάρω 2-3 να τα κάνω δώρο σε φίλες.

Ανώνυμος είπε...

Πλατινένιο το σιντί.Και σ'άλλα με υγεία!Όσο για το στίχο του Μεσημέρη ...σε κάποια τσίχλα που κολλάει στο χαλί διεστραμμένα...ούτε μάγος να ήτανε ο ποιητής με αυτά που συμβαίνουν στην επικαιρότητα σήμερα.Αυτός είναι κοινωνικός στίχος.Που προβλέπει γεγονότα και φαινόμενα.Συγχαρητήρια Αλκηστούλα.